IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: 10-те новогодишни тоалета на Майли Сайръс

4 януари 2022 14 30

Един от тях имаше малък проблем, който беше бързо разрешен от изпълнителката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 31 декември телевизия NBC успя да привлече младото поколение към себе си с новогодишната си програма. В центъра ѝ беше партито на Майли Сайръс, която тя води заедно с комика Пийт Дейвидсън. Специалната програма се излъчи точно преди Нова година, започвайки в 22:30 часа местно време и завършвайки 30 минути след полунощ.

Събитието се проведе като Майли и Пийт направиха пародия на песента Miami на Уил Смит, в която Дейвидсън се пошегува, че осъдените за сексуално посегателство Бил Козби и Кевин Спейси може да се появят да празнуват. Феновете веднага харесаха смешката, като преместиха маските си и започнаха да крещят.

След кратък монолог, в който бяха включени шеги за коронавируса и сълзите, които последните песни на Майли са донесли на феновете ѝ, водещите представиха първия си гост – рапърката Saweetie, която изпълни песните си Icy Chain и Tap In. След нея се появи Анита с песента си Faking Love, последвана отново от Saweetie.

Майли Сайръс също показа таланта си, излизайки заедно с Бранди Карли за парчето True Story и The Climb. Изпълнителката също така изпълни Heart of Glass и Plastic Hearts, а малко по-късно към нея се присъедини сестра ѝ Ноа за хита Jolene. Въпреки че програмата вървеше чудесно, по едно време се появи сериозен проблем за Сайръс, която се справи по чудесен начин с него.

Докато изпълняваше песента Party in the U.S.A. звездата трябваше да излезе от сцената, защото горната част от тоалета ѝ се разхлаби и беше напът да падне. Майли веднага се обърна с гръб към публиката и се насочи към кулисите, придържайки потника си с една ръка. Малко по-късно тя се завърна на сцената, носейки червено сако, което допълваше новата ѝ рокля.

И макар специалното предаване да беше основно за посрещането на 2022 година, мнозина не можеха да свалят поглед от тоалетите на Майли Сайръс. Изпълнителката успя да смени цели 10, като изборите ѝ варираха от къси гащеризони, рокли с ресни, червени костюми и много други.

Ето с какъв гардероб разполагаше Майли

Черен гащеризон

По време на репетицията за вечерта Майли се появи с черен гащеризон с къси панталонки на Victor Glemaud. Тя допълни визията с черни очила, а тоалетът показваше почти всичките ѝ татуировки по тялото.

Рокля с ресни

За рекламните снимки с Пийт Дейвидсън изпълнителката облече интересна рокля с ресни и пайети, която беше изрязана на множество места. Ресните играеха роля на пола, като дължината им стигаше до различни места от тялото. Тоалетът от Bob Mackie беше допълнен от златни токчета, които чудесно се вписваха с конфетите около двете звезди.

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

От своя страна, Пийт Дейвидсън заложи на класическия черен смокинг с бяла риза и черна папийонка. Комикът носеше парти шапка, на която беше изписано „Честита Нова година“ и си пийваше от бутилка шампанско.

Сребърен сет

За изпълнението си на We Can't Stop и Party in the U.S.A. Майли избра сребърен тоалет от къса пола и потник с няколко изрезки. Комбинацията едва покриваше тялото на изпълнителката, като по едно време нещата станаха доста проблемни, след като потникът се разхлаби и имаше опасност да падне.

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

Изпълнителката обаче се справи по чудесен начин със ситуацията, като веднага се насочи към задната част на сцената, където вратите към гримьорните се отвориха и Майли се прибра. Сложи си червен блейзър, който носеше по-рано през вечерта.

Малка черна рокля

Докато изпълняваше The Climb с Бранди Карли Сайръс носеше черна рокля на Mugler, която допълни със златни верижки и високи черни ботуши.

Зелена рокля

В скеч относно желанията и плановете за 2022 година, изпълнен заедно с Пийт Дейвидсън, Майли отново промени тоалета си. Този път тя избра зелена рокля с едно рамо, която беше изрязана на няколко места. Тоалетът от Bronx and Blanco беше украсен с блестящи детайли, като Сайръс го допълни с яркочервено червило.

Пийт Дейвидсън пък заложи на хавайска бяла риза и бели панталони, които допълни със слънчеви очила.

Огън момиче

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

По едно време от вечерта Майли беше като истинско огън момиче, носейки червен тоалет от Saint Laurent. Той се състоеше от красив гащеризон с едно рамо, червени токчета и червени кожени ръкавици.

Яке с пера

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

Сайръс се завърна към времето си на Хана Монтана, носейки цветно яке с пера. Болерото беше комбинирано с минипола с пайети и сребърни токчета на платформа. Тоалетът беше дело на Dolce & Gabbana и със сигурност беше един от най-смелите избори на Майли за вечерта на Нова година.

Сребърен гащеризон

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

По време на изпълнението на Jolene заедно със сестра си Ноа, Майли облече сребърен гащеризон, който много от феновете ѝ свързаха с тоалетите, които Доли Партън е носила в миналото. Нищо чудно Сайръс да се е вдъхновила от легендарната певица, която също така ѝ е кръстница.

Стилът Gucci

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

Нямаше как парти за Нова година да мине без дизайнерски тоалет, направен специално от Gucci. За изпълнението си на най-новата си песен You, Майли облече червена рокля от копринен шифон с пернати ръкави.

Мрежеста рокля

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

Зад кулисите Сайръс показа, че не спира да сменя тоалетите си, обличайки мрежеста рокля, която комбинира с черни кубинки и черни слънчеви очила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари